Bang's Blogg

Kompetent termos för sommarens äventyr

Primus har sedan starten för över hundra år sedan varit synonymt med äventyr, koka, värma och lysa. Deras portabla kök och utrustning har varit på världens alla hörn och nådde även Sydpolen först 1911 när Roald Amundsen hade med sig ett kök från Primus dit. Den fina kvalitén hänger kvar än idag och det ser man även hos Primus fina vakuumtermosar.

En av mina favoriter i termosdjungeln är denna 0.2 L från Primus. Liten , nätt och perfekt för sommaräventyr eller för äventyr när man vill egentligen. Det lilla formatet gör den smidig att ha med sig och den håller värmen bra för kortare dagsturer eller när man vill ha rätt temperatur på drycken.

Primus färgglada vakuumtermosar finns i en rad snygga färger man blir glad av och självklart i olika storlekar. Denna 0.2 L använder jag främst till korta dagsturer på upp till fem timmar och kvällscykling som brukar bli runt tre timmar. Då är den helt perfekt. För heldagar utomhus eller om man är fler personer som ska ha dryck så blir det en större variant som också har bättre förutsättningar att hålla värmen bra en längre tid.

Spana in Primus här!

Primus 0.2 L termos 
Pris: 160kr

Smidiga Primus vakuumtermos i 0.2 L. Foto: Bang Engström

Smidiga Primus vakuumtermos i 0.2 L. Foto: Bang Engström

Smidigt click-lock. Foto: Bang Engtröm

Smidigt click-lock. Foto: Bang Engtröm

Favoriten från Primus. Foto: Bang Engström

Favoriten från Primus. Foto: Bang Engström

Du kanske gillar