Husky 66: Triathleten David Näsvik

Inspiration & Motivation, Intervju Triatleten David Näsvik berättar om hur viktigt det är att kunna slappna av mentalt under vilodagar och om att vara Sundsvalls Shaquille O’Neil.

I senaste avsnittet av Husky intervjuas triathleten David Näsvik som precis avslutat en tre veckor lång träningsperiod på Playitas Resort.

”Jag kan vara nervös och pirrig, jag har blivit mycket bättre på det – är allting på rätt plats? Men allt det släpper SÅ när startskottet går! Det är bara etthundraåttio grader, vänds upp och ned, då är jag så himla fokuserad och har inget annat än tävlingen i hjärnan. Jag tror att det är någon slags mental rit, att jag måste vara nervös innan starten går för då är jag helt övertygad om att allt är som det ska.”

David berättar om sin uppväxt, om att flytta till Lund och sedan Stockholm för att kasta sig in i den enorma IT-boomen under nittiotalet. Han berättar om hans väg in i triathlon, valet att bli proffs, om att kunna slappna av mentalt under vilodagar och om att vara Sundsvalls Shaquille O’Neil.

Intervjun är inspelad på Playitas Resort i samarbete med Apollo.

Du kanske gillar