Team Peak Performance vid målgången i Ecuador tillsammans med världskända hunden Arthur.

Husky #62 – Team Peak Performance och Arthur

Inspiration & Motivation, Intervju Lyssna på senaste avsnittet av podcasten Husky som berättar historien om hur multisportlaget Team Peak Performance träffade hunden Arthur.

När multisportlaget Team Peak Performance matade den hemlösa hunden med en köttbulle på tävling genom Ecuadors djungler anade nog ingen att det skulle bli en story som petade ned självaste Kim Kardashian från klicktoppen i USA, om än bara för en stund. Hjälpt av helt sagolika bilder från tävlingen men framförallt lagets självklara attityd att stödja sin nya lagmedlem slutade det hela med möten med Ecuadors socialminister och en adopterad hund vid namn Arthur.

Mikael ”Multi-Mike” Lindnord är tveklöst en grundpelare i svensk multisport med mer än tjugo års erfarenhet som professionell multisportare. Han har arrangerat världscuptävlingar och tävlat på i stort sett alla kontinenter i tävlingar som kan hålla på i mer än sex dygn i sträck.

I det senaste avsnittet av Husky berättar Micke om året som gått, uppladdningen inför den stenhårda tävlingen i Ecuador och om hur hunden Arthur vann folkets hjärtan och skapat press och berört människor över hela världen. Mikael och laget har nu möten med filmproducenter som skapat bland annat ”Hunger Games” och ”Sagan om Ringen”.

Mikael var även gäst i det allra första avsnittet av Husky.[vc_raw_html]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[/vc_raw_html]

Du kanske gillar