Nathalie

Egentid.

Egentid för mig är ovärderligt. Efter ett par veckors sverigeturné innehållande väldigt många stopp för härliga möten med efterlängtade vänner och familjemedlemmar så kändes det helt okej att helt själv sätta mig i bilen och dra iväg till havet.

Min egentid och framförallt mitt behov av egentid har minska de senaste åren men jag skulle ändå påstå att jag behöver en stunds egentid varenda dag och lite mer någon gång ibland. För att bara få vara, låta hjärnan slappna av och ladda upp. Det är då jag finner ny kraft till allt annat av vad livet ger. Egentid är en verkligen en lyxvara snarare än något dåligt, och alla borde unna sig tid till det. Visst kan det vara svårt att hitta tid ibland, men det behöver inte alltid vara så komplicerat. Min egentid skapar jag genom promenader, träning, gå och handla, kliva upp tidigare än min partner eller så planerar jag in egentid då jag oftast tar mig till min favorit, havet.

Jag är till och med sugen på att utveckla min egentid till egentid 2.0. För även om jag redan tycker om egentid så är jag fortfarande beroende av stimulans. Tv-serier, podcast och musik är väldigt förekommande i min egentid. Så därför är jag sugen på att medverka på ett Vipassana retreat. Så skrämmande men ändå så lockande, tror det skulle vara så nyttigt för alla att göra, oavsett om man tycker om egentid eller inte.

Så unna dig själv lite egentid snart och gör någonting som just du mår bra utav.

Egentid Nathalie JohanssonEgentid Nathalie JohanssonJag säger det igen, hur vackert är inte Österlen? Kika in fler bilder här.Egentid Nathalie JohanssonNu ska jag kicka igång denna lördag med ett löppass i hettan.

Du kanske gillar