Bang's Blogg

Det där med mountainbike är inte alls dumt

Då sitter man här igen i soffan och pustar ut efter en skön mangling av benen igen. Vädret kunde nog inte varit bättre i afton. Med drygt 12 grader i luften och mild vind blev det shorts och jackfritt. Valet skulle visa sig vara ett bra val när jag kunde köra fram till åtta utan att behöva frysa eller vilja pälsa på mig mer.

Ett härligt gäng hade samlats vid Åbyplan denna kväll och efter avfärden in mot nya äventyr i skogen passade vi på att bli fotade av Fredrik Rollman.com. Min nya cykel hade fått lite nya inställningar från förra veckan som jag skulle testa. Främst handlade det om dämparna men även sadelhöjd och cockpit fick sig en översyn. När jag får till dämparna samt ordnar nya brötdäck, nya innerslangar med rätt ventiltyp och en höj-och sänkbar sadelstolpe som jag klickade hem i går  borde cykeln gå som på räls senare i vår.

Kvällens runda slutade tillbaka vid Åbyplan för mig efter någon mil i stök och bök medans de andra rullade vidare ner mot sjön Öran för en fikastund i solnedgång. Nio notiser på Strava blev det med några årsbästa på populära segment. Weei!

I morgon blir det vilodag, pill på cykeln och instruktionsboksbläddrande.

Tjenixen!

Bilder: Fredrikrollman.com

http://fredrikrollman.com/

Skogen visade sin braiga sidag ikväll! Foto: Fredrikrollman.com

http://fredrikrollman.com/

Trötta ben på denna gubbe! Foto: Fredrikrollman.com

16881564808_e8a9ac9205_h

Mr. Comeback, kul när cyklister återvänder efter skador. Foto: Fredrik Rollman.com

 

Du kanske gillar