Bang's Blogg

Bang & Olufsen – Form 2i

Fick hem för ett tag sedan mina nya lurar från Bang & Olfsen. Sjukt trevliga lurar för vardagsbruks och stilren design. Redan för 30 år sedan designades den första generationens Form 2 hörlurar av Steve McGugan. Några år senare lanserades Form 2 hörlurarna och blev direkt en succé på gatorna. Åren har gått och med lanseringen av Form 2i finner vi några förbättringar men med samma grunddesign.

Hörlurarna är nätta, bekväma och ger sig ett otroligt fint ljud. Balansen är otroligt fin och i tysta miljöer hör man verkligen detaljerna som gör att den sticker ut från mängden. Musiken som kommer ut ur lurarna är nog precis så som skaparna av musiken vill att det ska låta. Ingen överröstande bas eller skrikiga toner. Bara ren och skär harmoni. Dessa är mina nya favoriter strax före mina gamla trotjänare från Sennheiser. Även om ljudet är bra så förlorar man lite av det om man sitter på tunnelbanan eller pendeln då det ljudet läcker lite då lurarna inte sluter om och kapslar in hela ditt öra. Men men, dessa låter i alla fall din frilla vara snygg en lite längre stund.

Hörlurarna finns i flera olika färgerna, Peter-Emil (silver), Mikkel (grön), Nina (svart), Mads (blå) och Karen (vit). En nyhet med Form 2i är den praktiska headset-funktionen på sladden. Med ett enkelt handhavande kan du svara i telefon eller justera volymen, byta låt osv. Praktiskt!

Lite övrig info:
Sladden är 1.2meter och ett par väger in runt 90 gram. Hörluren är justerbar på höjden och den nya skumklädsen gör den väldigt behaglig att bära.

Priset ligger runt 1.200kr och Bang & Olufsen lämnar 3 års garanti på denna produkt.

För mer information om B&O’s produkter se beoplay.com

DSC05031

Tidlös design

DSC05027

Smidig fjärrkontroll.

DSC05025

DSC05024

DSC05020

Snygga hörlurar från B&O

Snygga hörlurar från B&O

Du kanske gillar