Karin Rahm

Äventyr i Europa med husbil!

Från förra sommarens äventyr i Makedonien.

Från förra sommarens äventyr i Makedonien.

På en fantastisk strand i Albanien.

På en fantastisk strand i Albanien.

Jag är så laddad att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Vi har blivit med husbil! Det betyder en sommar fylld av äventyr i Europa! Wiiiieeeee!

Vi hade en så grym semester förra året i husbilen så vi kände att vi bara var tvungna att göra en repris. (Läs om förra årets äventyr HÄR, HÄR, HÄR, HÄR, HÄR och HÄR). Vi har ännu inte bestämt vart vi ska åka men det lutar åt en sväng i alperna innan vi drar ner mot Medelhavet. Dessvärre kommer bloggen bli lidande då jag antagligen inte kommer ha så mycket tillgång till wi-fi men så fort jag hittar nät kommer jag såklart att uppdatera er.

Idag blir det jobb för hela slanten och en cykeltur med Embla i fina sommarvädret. Känner mig så tacksam!

This beauty will take us through Europe this summer.

This beauty will take us through Europe this summer.

//Adventure with a camper in Europe!

I’m stoked! We bought a new camper! That means a summer full of adventure in Europe! Wiiiieeeee!

We had such an awesome vacation last year in the camper so we felt we just had to take a rerun. (Read about last year’s adventures HEREHEREHEREHEREHERE och HERE). We have not yet decided where to go but I think we will go to the Alps before we drive down towards the Mediterranean. Unfortunately, the blog will be suffering, cuz I will probably have no or little wi-fi access but as soon as I find some internet connection I will update you for sure.

Today is all about work (and a  bike ride with Embla in this fine summer weather.) I feel so grateful!

Du kanske gillar