Bang's Blogg

TIPS: ASSOS Chamois Créme eller rumpkräm

Brukar du också svära över att röven svider och låren brinner av friktion? Lugn, på med lite rövkräm från Assos så blir allt bra igen.

 

Assos Chamois Créme är en svindyr rumpsalva med anitbakteriell funktion som minimerar skav, hudirritationer och annat obehag. Applicera lite på utsatta ställen utom direkt på könet så får du en svalkande upplevelse. Smörjer du dessutom lite på padden i cykelbyxan blir livet frid och fröjd för din rumpa +ANNAT. Som sagt, vill du uppleva lyx i byxan är detta krämen för dig.
140ml kostar mellan 150-200kr. Ingen spatel ingår heller :(
Vill man ha lite mer hetta i brallan kan man köpa sig Pacelines Products – Chamois Butt’r EURO STYLE. Den hade jag tidigare. Större burk, enklare att ta från, mycket kyla i brallan för pengarna och lagom hemsk design på burken säger väl allt :)
För er som vill ha det hestaste just nu ska ni kika in produkterna från DZ Nuts. Bakom produkten ligger bland annat Dave Zabriskie. För er som inte vet vem det är så är han en väldigt duktig cyklist, sånger och har sin egna stil. Kolla bara in dessa sköna reklamfilmer för DZ-Nuts:
Du kanske gillar