Jennie Nystedt

Om jag får välja en gruppklass!

Hej vänner!

Igår gjorde jag något som jag länge velat pröva. Av olika anledningar har det helt enkelt inte blivit av tidigare. Men igår var dagen alltså! Så vad gjorde jag då? Jo jag var på två av SATS Prformance-klasser, Strenght  och Hi-Intensity, på Regeringsgatan. Gruppass över huvud taget var det såå längesen jag var på!

Anledningen till att jag velat pröva just dessa pass är helt enkelt för att jag saknat att köra den här typen av pass, de är lite crossfit-inspirerande men med lite enklare övningar skulle jag säga. Och även om jag gillar att styra min egen träning så är det faktiskt himla roligt och framförallt skönt att låta någon annan göra det ibland!

 

Prformance Strenght!

FullSizeRender (2)

Såhär väljer SATS att beskriva det 45 minuter långa passet. Jag anser dock att det nog bör vara liiite rosa på även konditionsbollen då iaf jag fick upp pulsen… Passet bestod av lite uppvärmning och sen var vi två och två som varvade övningar som militärpress, kb-swingar och plankan.

Direkt efter körde dom Hi- intensity passet så jag valde att stanna kvar 45 minuter till!

 

Prformance Hi-intensity!

FullSizeRender (1)

Hi-Intensity var nog min favorit av dessa två pass. Här jobbade vi i lite större grupper, körde tre olika stationer med två övningar i varje. Totalt jobbade vi 7 minuter på varje station. Några av övningarna som vi körde var roddmaskin, utfallsgång och kb-swingar!

Efter två 45-minuterspass var jag ganska så himla trött när jag cyklade hem. Men det var lite vad jag var ute efter också. Det var inte sista gången jag går på dessa pass!

Kram och fin söndag!

Du kanske gillar