Bang's Blogg

Barrier Pro III Belay Men

Varma och lätta nyheter från Haglöfs

Det fina vintervädret fortsätter att hålla i sig landet runt. För er som håller er aktiva i kylan kommer här ny tre värmande tips från Haglöfs som både kan avända som förstärkningsplagg eller ytterplagg. Favoriten är helt klart Essens III Down Hood Men. Sjukt läcker färg och huvan ser riktigt mysig ut.

Barrier Pro III Belay Men

Barrier Pro III Belay Men

BARRIER PRO BELAY är Haglöfs varmaste förstärkningsjacka med syntetisk isolering. Jackan har en rymlig passform då den är tänkt att användas ovanpå en skaljacka uppe på toppen på ett berg eller vid en kortare paus på berget. Nytt för i år är också en fickkonfiguration som dubblerar som ventilation vid behov.

Rekommenderat cirkapris i butik: 3000 kr

Essens III Down Hood Men

Essens III Down Hood Men

ESSENS är namnet på Haglöfs familj av vindbeständiga, ultralätta, minimalistiska och mycket packbara plagg som nu kommer i en ny uppdaterad version. ESSENS III DOWN finns som jacka, huvjacka och väst som kan användas både som förstärkningsplagg och som ytterplagg beroende på väderlek, aktivitet eller smak.

Rekommenderat cirkapris i butik: 2700 kr

Essens Mimic Hood Women

Essens Mimic Hood Women

Med ESSENS MIMIC introducerar Haglöfs syntetiskt dun – jackan har egenskaper likt dun, men med det syntetiska materialets alla fördelar. Jackan värmer fast den är fuktig, torkar snabbare och är lättare att tvätta.

Rekommenderat cirkapris i butik: 2500 kr

Du kanske gillar