Sophie Odelberg

En extra dag i Seoul

På grund av lite strul med transport från PyeonChang eftersom i stort sätt alla reser samtidigt så bestämde vi att jag skulle åka en dag tidigare än laget. Så igår morse tog jag tåget från Pyeongchang till flygplatsen där jag hade fixat hotellrum. Jag dumpade mina grejer och efter att ha suttit och researcha lite på Seoul så tog jag tunnelbanan från flygplatsen, för att ta tillfället i akt i och med den extra dagen på flygplatsen, och åkte in till Seoul.

Det tog ganska lång tid att att ta sig in från flygplatsen till city, närmare bestämt 1,5 h men det var det värt och smidigt gick det med. Jag älskar att resa själv så att göra sånt här är bland det bästa jag vet. Det är ju lite spännande att se vart man hamnar någonstans.

Jag hann inte läsa på tillräckligt om Seoul för att få senkoll på stan så jag valde att åka till en plats där det med största sannolikhet skulle vara säkert för mig att röra mig på. Jag hamnade i Myeongdong där det skulle finnas en marknad som jag tänkte kunde vara kul att se. Jag strövade runt och tittade och fotade. Det var en hel del stånd med mat men betydligt mindre än jag hade hoppats. Det var väldigt kul att se vilket fall.

För tillfället sitter jag vid gaten på flygplatsen och väntar på att vi ska boarda. Det är typ en timme kvar. Vi flyger till Sverige och gör ett litet pit-stop i Stockholm på ca 24 h innan vi drar iväg igen. Den här gången till Ryssland. Det kommer bli kul och spännande. Jag har aldrig varit där.


Sen fanns det massa spännande mindre gränder som gömde en mängd restauranger. Jag åt dock inte på någon av de.

Alla bilder är fotade med Canon 5D Mark IV med 35 mm f/2

Kategori
Du kanske gillar