Fit Femme

Workout log

DSC_1372

DSC_0236

God morgon vänner! Träningsdags snart? Eller tycker ni hellre om att träna på eftermiddagen/kvällen?

Jag tar en ledig förmiddag och sköter allt hemifrån. Egentligen var planen att göra precis som igår – skidträning på morgonen och gym på eftermiddagen – men jag har så mycket att göra så jag får skippa att bege mig upp till bergen. Bland annat ska tre frilanskrönikor göras och det tar en herrans massa tid. Jag behöver en ledig förmiddag till att sköta om allt, så att jag kan träna på gymmet senare, på tidiga kvällen.

Förresten, har ni redan klickat hem en workout-kalender? Jag tycker det är en fantastiskt bra idé och har själv en sådan. Däri antecknar jag hur träningen har gått, vad jag ätit och druckit innan och efter träningen samt hur mycket jag orkat med för dagen. Det är kul och framförallt intressant att bläddra tillbaka en månad eller två och se vilka framgångar jag gjort i gymmet.

Jag köpte min hos FitnessGuru, som i övrigt har jättebra produkter och näring inför och efter träning. Rekommenderas!

Instagram: @andreagrue

Translate: I great thing I would like to recommend is a so called workout log. It´s a book where you write all the exercises you´ve done at the gym today, as well as the food you´ve eaten and the stuff you´ve been drinking before and after workout. It´s fun to go back in time and see the progress, and it´s also good to write down all the exercises you have managed and also see how you can develop yourself even more in the gym.

 

Du kanske gillar