Vicky Flod

Vilka träningsredskap använder ni er av när ni tränar hemma?

Jag behöver tips – vilka träningsredskap använder ni er av när ni tränar hemma?

Jag har lovat mig själv att bara träna sådant som jag tycker är kul numera och det kan ju förändras från dag till dag. Just nu vill jag bara träna vid havet bestående av långa strandpromenader, springturer och styrketräning genom min egen kroppsvikt. Självklart ett yogapass eller några meditations minuter i sanden också blir det nästan alltid.

Men nu är det så att här om dagen när jag promenerade på strandkanten och lät vattnet skölja över mina nakna fötter inträffade en gripande smärta av att jag blev biten/stucken av något djur från havet som jag trampade på.  Så tråkigt när man precis kommit igång med träningen igen.

Jag är numera fast hemma de senaste dagarna då jag inte kan stödja mig helt på foten och så har jag fått en allergisk reaktion från det. Jag vill upprätthålla träningen och tränar övningar som inte är stående. Vid min hemmaträning använder jag mig av en viktplanta och då blir det mycket mage och ryggövningar. Annars använder jag mig av min yogamatta för mjukt underlag, min pilatesboll och mina stretchband som både kan användas till yoga och styrketräning tillsammans med din egen kroppsvikt.

När min fot är fungerande använder jag mig även av hopprep som för övrigt är lätt och smidigt att ta med sig när man är ute och reser mycket som jag är. Mycket praktiskt för konditionsträning vart jag än befinner mig. – Med en regelbunden konditionsträning stärker jag mitt hjärta och blodkärl och bränner fett på ett hälsosamt sätt.

Men jag behöver fler bra tips på redskap som är bra att investera i till hemmet! Har ni några bra tips ni använder er av?

Det finns ju en del en hel del bra träningsredskap för hemmaträning men det är svårt att beställa saker hit till Turkiet pga. Tullen och leveranstiden..

Här är en bra hemsida jag hittade: träningsredskap

IMG_5342IMG_5346IMG_5353

Kategori
Du kanske gillar