Maya Nestorov

North pole studio

sal1_northpolestudio
Noth Pole Studio

North_pole_studio_emma2
Emma Fryklöf – bild tagen från hemsidan

North_pole_studio_emma1
Emma Fryklöf bild tagen från hemsidan

P6250234

P6250235

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Deras gym fyllt med redskap för ett Oslagbart träningspass

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Igår fick jag privilegiet att spendera 2 timmar tillsammans med min vän Emma Fryklöf på North Pole Studio i Sthlm. Emma har dansat och pole-dansat sedan hon kan minnas och nu är hon även ägare av North Pole Studio på Sveavägen 111. Hon är en mycket pedagogisk lärare så det var fantastiskt roligt att få bli coachad av Emma och köra poledance igen. :)

När Emma är uppe på stången ser det väldigt enkelt ut, men när man själv ska upp så minns man igen hur tuff träning det är. Pole dance är extremt roligt, men man får räkna med lite blåmärken och ömma punkter fast det är det värt.
Jag och Emma startade vårt pass med en ordentlig uppvärmning då det är mycket viktigt samt att du behöver hudens värme som fäste på stången. Vi involverade mage, axlar, strech och kondition.

North Pole Studio är nordens äldst verksamma, största och mest etablerade Poledance studio!

De erbjuder allt från nybörjarkurser till mer avancerade klasser i Poledance, Polefitness, Stretch, Contortion, Aerial-Hoop / Lyra, Yoga samt specialklasser inom de olika disciplinerna. Alla deras klasser leds av professionella instruktörer med en gedigen erfarenhet i Poledance, flexibilitet och personlig träning. Är ni sugna på att spana i Nothe Pole Studio så besök gärna deras hemsida för mera info.

Lets get active and pole dance like no one is watching! ;) <3

Du kanske gillar