Alexandra

Matdagboken: Hur äter en PT till vardags?

Jag som alltid säger att planering är nyckeln till framgång fick verkligen smaka på min egen medicin förra veckan, haha! Det började med att min dator kraschade, fortsatte med en filminspelning och slutade med nackspärr. I helgen har jag haft min pappa på besök, han fick följa med mig både till jobbet och ut på middag med mina vänner, så vi har haft en riktigt fin helg. Idag har jag äntligen kommit ikapp med tvätt, matlagning och inte minst bloggen.

SONY DSC

Jag tänkte att en liten matdagbok kunde vara intressant för er. Imorgon börjar min dag med första klienten redan 06.30, därav mina minutiösa förberedelser. Såhär brukar jag lägga upp mina dagar matmässigt:

06.00 Frukost
09.00 Mellanmål
12.00 Lunch
15.00 Mellanmål
18.00 Middag
21.00 Kvällsmål

Tidpunkterna är ungefärliga och varierar såklart i och med hur uppbokad jag är den dagen, beroende på när jag lägger in min egen träning så svänger jag om ordningen. Jag ser till att äta minst var tredje timme, det senaste stora målet lägger jag helst 1-2 timmar innan träningen. Precis innan jag tränar brukar jag dricka en svart kaffe för lite extra energi, under passet dricker jag vatten. Inom en timme efter träningen äter jag ett mål med både protein och kolhydrater.

SONY DSC

Imorgon kommer jag att äta en chiapudding när jag vaknat, på min första rast blir det ägg, spenat och avokado. Min förhoppning är att hinna träna innan lunchen, som i detta fall blir fläskfilé, broccoli och quinoa. Som mellanmål har jag en liten bytta kvarg och en banan, middagen blir ris och vegetariska rödbetsbiffar. Gillar ni den här typen av inlägg? Kommentera gärna om ni har några frågor eller förslag, så hjälps vi åt att skapa intressanta inlägg!

Du kanske gillar