Fit Femme

PW i gassande sol

IMAG0925

IMAG0921_1

IMAG0919

Idag mår jag som bäst under denna graviditet. Känner hur härligt det ska bli att få träna igen ”direkt” efter förlossningen (hoppas det går lika bra som sist) och att min kropp verkligen saknar den dagliga träningen nu. Jag har titt som tätt tagit pauser i min träning på grund av en graviditet som varit lite jobbig och jag absolut inte orkat eller velat träna, men nu börjar i princip allt stabilisera sig. Ta i trä att det blir så ända till slutet nu.

Imorse var jag på sjukhuset en sväng och därefter kom jag hem, tog på mig träningskläderna och rusade iväg på en lång och snabb powerwalk. Jag kände mig riktigt fit igen och om det förblir så nu, så tror jag att jag kommer vara i bra form igen bara månader efter förlossningen. Min kropp svarade riktigt bra på det höga tempot idag och nu är det en väldigt glad och nöjd Andrea som sitter vid datorn och skriver dessa ord.

Mitt promenadstråk idag var vid den privata flygplatsen som ligger ett stenkast från vårt hus. Det är långa, vackra vägar att gå, kika på coola plan som lyfter och landar och titt som tätt får man skymt av stadens turkosfärgade lilla flod. Så himla vacker plats att rensa tankarna och fylla på med batteri på. Jag gjorde en 70-minuters träning och känner mig riktigt bra nu. Så, dags för kaffe nu!

Du kanske gillar