Bang's Blogg

High Fuel Tuesday med fruktig avslutning

Inpirationsbild över Globen.

Inpirationsbild över Globen.

Snacka om underbar dag. Först en fullspäckad dag på jobbet med mycket av allt. Men den började bra!

Morgonpassen blev ett milpass i löparskorna. På eftermiddagen passade jag på att cykla hem min gula fara och fick påhäng av en snubbe på elcykel som tyckte det var jättekul att suga hjul. Bra att jag hängde av honom på toppen av Skanstullsbron när hans motor inte kunde leverera mer effekt :)

Väl hemma blev det en skön couscoussallad med Halloumi och sedan blev det ett kortare stakpass i Rudan på 10km. Superfina spår faktiskt. Hårda fina spår som inte hade blivit sönderåkta trots alla som fanns på plats. Inget fäste hade jag heller. Körde Skateskidorna men det hela gick bra ändå.

Efter 12km fick det vara nog så jag åkte å fikade med grabbarna som körde MTB vid Riddartorp. Efter lite skönt fikahäng rullade jag hemmåt och gjorde en riktigt grym fruktsallad med sockerlag smaksatt med citrongräs, lime och chili.Mycket gott!

Vill ni prova själva att göra denna goda sockerlag är det bara att ta 3dl vatten, 1.5dl strösocker, koka upp och lägg sedan i en citrongrässtjälk, juicen av en halv limefrukt och röd chili efter smak. Låt svalna och häll över frukten. Två till tre makskedar per portion brukar räcka.

Ciao!

Kolfibercross på hemvägen, montemagni, cyclecross

Kolfibercross på hemvägen

Rudan friluftsanläggning, längdskidor, bangs blogg

Fina skidspår i Rudan

Rudan by night

Rudan by night

Cardio morning!

Cardio morning!

 

Du kanske gillar