Bang's Blogg

Glada färger präglar årets sortiment av barnskor

Färgglada skor – årets trend!
 
När regnet smattrade utanför fanns det egentligen två alternativ. Stanna hemma och göra en massa nytta eller åka ut på stan för att kika lite i affärer. Av någon konstig anledning blev det alternativ två. Efter en snabb espresso var vi på väg.  Vi skulle köpa gummistövlar, funktionsjacka och sneakers till Bella. Då Bella börjar bli en stor flicka kan hon nästan börja ha storlekar som finns på Stadium. Minsta storleken på Stadiun är en dubbelstorlek och den börjar på 86/92. Detta hade jag då  missat utan hade helt enkelt stirrat mig blind på 86. Väl inne i butiken (Stadium) märker jag detta och Bellas gamla jacka vi hade tagit med oss visade sig vara på tok för liten för att ens vi skulle köpa den minsta vi hittade på Stadium som var 86/92.
Efter denna lilla miss fokuserade vi oss istället på skor. Mycket nytt hade nått butiken och det fanns gott om storlekar av varje model. Precis som flera andra barnfamiljer i butiken var vi ute i god tid och köpte vårskor. Väntar man för länge blir man ofta utan eller får något man egentligen inte vill ha. Vi fastnade för denna nya model från Adidas. Det är en sportig sneaker med ovandel i mesh och en lättvikt sula med hög flex. På ovandelen finns det två kardborreband som ser till att hålla foten på plats under lek. Innersulan har Ortholite tekologi och ”andas”. Dessa skor finns i två färger hos Stadium vi var hos. Denna i vit/lila samt vit/blå. Vi valde mellan denna och Adidas Dragon. Det blev inte Dragon denna gång. Storlekarna kan vara något små i Adidas vilket kan vara bra att ha i åtanke om ni också blir sugna på Adidas sneakers till era toddlers :) Denna model Adidas Tribe och den börjar från storlek 21. Jag tror den går upp till 27 eller 28 till samma pris.

 

Det andra paret blev ett par lätt fodrade stövlar från Everest, Stadiums egna märke. Denna model kostar lika mycket som deras vanliga utan foder (till medlemspris) men har som sagt ett tunnare foder på insidan samt en dragsko på ovansidan med en skyddade del på ovansidan mot väta och smuts. Denna modell finns från 21 och uppåt. Innersulan går att ta bort samt att den har en mönstrad yttersula för bra grepp. Det blev denna modell då den andra vi kikade på Tretorn bara fanns i Svart och tråkröd. Nu lär det dröja innan vi kommer köpa skor igen. Nästa par blir nog ett par sandaler och kanske ett par tofflor, men sådan hade inte kommit in än till butiken. Men som sagt. Vårens skor finns i butik redan nu och utbudet är stort. Troligtvis kommer det mer skor närmsta veckorna men kanske inte i storlekar kring 25. Mycket glada färger och trenden är solklar. Färgglada sneakers, canvas kommer bli hett i år.

 

Kategori
Du kanske gillar