Gabriella Picano

 • Om bloggen

  Om bloggen

  I den här bloggen kommer du att få följa med när jag utforskar livet utanför bekvämlighetszonen. Allt ifrån nya träningsformer till mentala utmaningar. Jag vill inspirera dig till att våga leva fullt ut och testa nya saker.

  Jag brinner för att motivera människor till träningsglädje och mitt mål är att bidra till att skapa en balanserad syn på hälsa och träning, vilket ibland är en utmaning i den ganska ytliga träningsbranschen.

  Vem är jag? Personlig tränare och gruppträningsinstruktör som älskar dans och tung styrketräning. Du hittar mig till vardags på Puls & Träning i Stockholm. Utöver träning älskar jag resor, matlagning och sovmorgnar. Gärna i kombination.

 • Arkiv
  Titel Datum
  Fem tips för att träna mångsidigt
  Ett nytt och gott år
  Årskrönika 2016
  Skapa en stressfri julhelg med dessa fyra tips
  När du inte har tid att träna…
  Mina träningsbudord
  Är alla anledningar till träning bra?
  Rösta på mig i Guldhjärtat

  Not Found

  Sorry, but you are looking for something that isn't here.

 • Kategorier
Annons

Semester och dags att unna sig

Äntligen är sommaren här och hittills tycker jag att Stockholm levererat fantastiskt sommarväder! För min del har semestern precis startat och jag ser fram emot en massa härliga oplanerade dagar utan tider att passa och med mycket vila och återhämtning.

Semestertider brukar för de flesta betyda färre rutiner, mycket god mat och njutning och antingen mer tid till vila eller mer tid till träning. Vi är lediga just för att passa på att njuta av det vi inte gör lika mycket under resten av året, då vi jobbar heltid och har många projekt på gång. Den här sommaren tycker jag att du ska:

UNNA dig en stor dos självdistans. Att vara precis som du är utan att bedöma dig; varken för hur du ser ut i bikinin eller för hur perfekta dina semesterbilder på Instagram är.
FROSSA i energigivande stunder. För mig är det långa morgnar utan väckarklocka med frukost på balkongen och sena kvällspromenader när solen aldrig vill gå ner. Ögonblick du kan kapsla in och plocka fram när november är som mörkast.
NJUT av tid utan en fullspäckad kalender och möten, tid med familj och vänner och tid att fundera, reflektera och bara vara.
LYXA till det för dig själv genom att ge kroppen rörelse och återhämtning; kanske passa på att vara extra mycket utomhus och ta vara på ljuset och solen. Yoga på gräsmattan, jogga eller promenera i skogen, sov i hängmattan eller paddla i viken – gör mycket av sånt du gillar!
INVESTERA i tid med de personer du bryr dig om. Kramas, prata, umgås.
FIRA allt du har som är positivt. För mig är det att vara frisk, att ha möjligheten att resa, att vara ledig och att kunna omge mig med mina närmaste personer.
UPPSKATTA dig själv och ge dig själv kärlek på samma sätt som du ger till andra. Var snäll mot dig själv. Ta hand om dig.

Jag hoppas att du njuter av en underbar sommar – oavsett om du är ledig eller jobbar och oavsett vart du är – och hoppas att du landar i en fantastisk känsla som håller i sig långt efter att sommaren är slut.

Du kanske gillar
Hälsa