Bang's Blogg

TÄVLING: Vinn startplatser till WinterRun – vinterns häftigaste löplopp

Nu är det snart dags att lufta luftrören tillsammans med likasinnade. WinterRun är på ingång och det är vinterns kanske mest spektakulära lopp. Bakom evenemanget står IceBug och Craft som i år besöker fyra städer.

Nu är det åter igen dags att plocka fram vinterskorna och tagga till inför vinterns kanske roligaste löputmaning. Winterrun är tillbaka och redan nu är anmälan öppen för den som vill prova något speciellt. Startskottet för det första loppet går i Göteborg den 23 januari, den 30 januari anordnas loppet i Stockholm, den 6 februari i Oslo i Norge och den 13 februari i Helsingfors i Finland. Räkna med en rad häftiga upplevelser utmed banan och platser där man normalt sett inte har tillgång att springa på.
För att säkra en plats till denna löpfest så har ni chans att tävla hem en startplats här på Bang’s Blogg. Allt ni behöver göra är att svara på två frågor och motivera varför just Du bör vinna en startplats till årets Winterrun i Stockholm.
Fråga 1
Var på Skansen är start och mål?
Fråga 2
Nämn en stad förutom Stockholm där Winterrun äger rum 2016.
Steg 3 – Glöm inte din motivering .
Tävlingsbidrag skickas till: [email protected]rawness.se / endast ett tävlingsbidrag per person. Senast midnatt mot 23/1 vill jag ha era tävlingsbidrag.
Svaren finns här: Winterrun
Vinnare meddelas per e-post senast 25/1.
Lycka till!
Du kanske gillar
Hälsa