Bang's Blogg

1. Sportlov i Norge. Skidsäsongen är i full gång på de norska skiddestinationerna och en halvmeter djup natursnö täcker både pist och längdspår. Snökanonerna har gått på full effekt sedan oktober, vilket bäddar för en lång skidsäsong. Även priserna talar för en sportlovsvecka i Norge. Den norska växelkursen är just nu gynnsam för svenskarna och en vintersemester i grannlandet kan bli mer prisvärd än någonsin.

PRYLKOLL – 10 anledningar att älska sportlovet

Med bara några veckor kvar är det åter igen dags för sportlov i landet. En resa till vinterparadiset Norge, vallningsfria skidor eller en bikini för stranden? Du bestämmer vad just ditt sportlov ska innehålla. Här kommer en dos inspiration i form av prylar, resmål och utrustning.

Sportlovskoll med Bangs Blogg

Sportlovskoll med Bangs Blogg

2. Suunto Ambit3 Vertical, 4000 kr (4500 kr inkl. pulsband).
Nya GPS-klockan Suunto Ambit3 Vertical lämpar sig för sporter där planering och registrering av höjdförändringar är avgörande för att kunna träna och tävla, såsom löpning, cykling och skidåkning. I klockan kombineras en ny lätt konstruktion med inbyggda funktioner för lufttryck, höjdprofil, vibrationssignaler och mångsidig multisport med upp till 100 timmars batteritid.

3. Nikwax Down Wash Direct.
Dun behöver omvårdnad för att behålla den värmande förmågan. Down Wash Direct från Nikwax är en eftervårdsprodukt som återuppbygger dunets prestanda genom att rengöra, återuppbygga isoleringsförmågan och öka den vattenavvisande förmågan hos dunkläder och dunsovsäckar. Är PFC-fritt och vattenbaserat för lägsta miljöpåverkan.

4. Anita Extreme Control, 699 kr.
En sport-bh som ger maximalt stöd vid högintensiv, svettig träning och aktivitet.

5. Salomon MTN Lab Hjälm, 1400 kr.
En lätt hjälm som uppfyller säkerhetskraven för både alpin skidåkning och bergsbestigning. Den är utrustad med Salomons nya EPS 4D-teknologi och erbjuder därför den högsta möjliga stötupptagningsförmågan för skidhjälmar idag.

6. Osprey Farpoint 70 liter, 1600 kr.
Ospreys lättaste reseryggsäck. Farpoint är utrustad med ett bärsystem som kan gömmas med en dragkedja, vilket gör att den kan bäras som en ryggsäck, men packas som en resväska. Farpoint 70 liter kommer även med en löstagbar dagsryggsäck.

7. Kombi Candy Man mitt, 299 kr.
Vattentät primaloft-fodrad barnvante. En dragkedja underlättar när den tas på och av. Finns i flera snygga färgkombinationer.

8. Rosa Faia Coco Light Bikini, 1179 kr.
En bikini som sitter på plats och gör det bästa av din figur när du spenderar sportlovet i värmen. Snygg färgkombination med justerbar nederdel och optimal passform på bandeau-överdelen.

9. Swarovski Optik CL Companion Polaris, 9200 kr. 
En kikare som  passar perfekt för ögonblick på resande fot – den är liten, robust, vattentät och enkel att hantera. Modellens eleganta design har inspirerats av polarområdenas ändlösa vidder och de färger som reflekteras i ismassorna.

10. Atomic Pro Skintec, 2200 kr.
Nu är det slut med allt vallakrångel! Längdskidan Atomic Pro Skintec har en teknologi där skidans fästzoner i mohair ger perfekt fäste och bra glid i alla snöförhållanden och temperaturer. Skidan har gjort stor succé, är prisvärd, lättåkt, tyst och vallningsfri. Nu finns det inga ursäkter – det är bara att ge sig ut i spåret!

Du kanske gillar
Hälsa